12 juli t/m 12 oktober 2014

Disco Power

Expositie 50 Joar Limburgse Discopower geopend in Thermenmuseum

Ga met ons mee, terug naar de tijd van weleer. Toen het allemaal nog beter was. Toen de mijnen nog op volle toeren draaiden en de mijnwerkers na het zware werk onder de grond, samen met hun kameraden, een pintje gingen drinken in hun favoriete discotheek of dancing.

Met de expositie ‘50 Joar Limburgse Discopower’ brengen we het gevoel van saamhorigheid terug dat toen vanzelfsprekend aanwezig was onder de hardwerkende Limburgers. (Her)beleef de jaren 50,60,70,80,90 tijdens de officiële opening van de expositie 50 Joar Limburgse discopower. Een belevenis met nog nooit eerder vertoonde beelden van de disco -scene van midden jaren '60.

De expositie is gebaseerd op onderzoek naar de grootste DJ's die Limburg ooit heeft gekend. Er worden bijzondere en unieke objecten van de grootste discotheken van Limburg getoond,

Op zaterdag 12 juli 2014 opent het Thermenmuseum in samenwerking met Limburg Revival de deuren en neemt iedereen mee terug in de tijd, naar een mooie periode van de Limburgse geschiedenis.

De tentoonstelling is t/m 12 oktober 2014 te zien tijdens de openingstijden van het Thermenmuseum. * Wie alleen voor de tentoonstelling komt, heeft gratis toegang.

Informationen anfordern

Fragen?