30 april t/m 8 mei (m.u.v. 2 mei)

In aqva sanitas (Vrij Uit principe) - Romeinenweek

Ontdek water en wellness in Romeins Zuid Limburg via een bijzonder arrangement in de euregio!

Unieke samenwerking van 3 Romeinse locaties in Zuid Limburg: Thermenmuseum Heerlen, Museum Romeinse Katakomben Valkenburg en Provinciaal Gallo-Romeins Museum Tongeren.

Laat u onderdompelen in de rijke geschiedenis van de regio: beleef het badhuis in Heerlen, ga op zoek naar de betekenis van water voor de vroege Christenen in Valkenburg, en leer meer over de functie en werking van het aquaduct in Tongeren.

U reist op eigen gelegenheid van de ene locatie naar de andere tijdens de Romeinenweek. Op elke locatie krijgt u een themarondleiding. Het Thermenmuseum en Museum Romeinse Katakomben bieden daarnaast ook nog een echte beleving aan onder de vorm van een workshop (enkel op 30 april en 1/4/7/8 mei) en een geurreis.

Als kers op de taart kunt u onderweg genieten van een heerlijke Romeinse lunch bij Gasterij Koningswinkelhof!

U hoeft de 3 locaties niet op 1 en dezelfde dag te bezoeken, waardoor u wat meer vrijheid heeft om nog meer leuks te beleven in Zuid Limburg.

Het arrangement is wel enkel geldig tijdens de Romeinenweek.

Prijs

Deelname aan dit unieke arrangement door Romeins Zuid Limburg kost €27,95 incl. lunch, BTW en reserveringskosten.

Reserveringen

Voor meer informatie over de Romeinenweek kijk op www.romeinenweek.nl