6 en 7 april 2013

Museumweekend met mozaïekworkshop

Bezoek aan het Thermenmuseum tijdens het Museumweekend op 6 en 7 april! Dit is een prachtkans om  het museum te bezoeken, voor slechts één euro per persoon.

Tentoonstellingen
Bekijk de tentoonstellingen 'Goudklompjes - vertellen het verhaal van Heerlen', 'Romeins Zuid-Limburg; het hele verhaal' en 'De Geest van de Askist'. Of doe mee aan een van de gratis workshops!

Workshops Romeins Mozaïek
Zin in een workshop Romeins mozaïek maken? Help het museum bij het verder afmaken van een gigantisch wandmozaïek. Het mozaïek laat de aanleg van een Romeinse weg door Romeinse soldaten zien en krijgt een mooie plek aan de wand van het museum. Iedereen is van harte welkom om tijdens het museumweekend een workshop mozaïek te volgen en verder te bouwen aan het wandmozaïek. Voor de kinderen zijn er ook Oud Hollandse spellen in het museum.

Op beide dagen gaat het museum om 12 uur open.

Openingstijden museumweekend 12.00-17.00 uur.
Entree tijdens museumweekend € 1,- p.p.