Met je klas of groep naar het Thermenmuseum? Dat kan nu ook met het Arriva Cultuurkaartje. Limburgse basisscholen (ook speciaal basisonderwijs), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang kunnen met het Cultuurkaartje voordelig een bezoek brengen aan een aantal leuke bestemmingen waaronder dus ook het Thermenmuseum!

Wat is het Cultuurkaartje

Het Cultuurkaartje is een vervoerbewijs waarmee scholen voordelig met het OV van Arriva naar cultuurlocaties in Limburg kunnen reizen. Het kaartje kent (op dit moment) de volgende voorwaarden:

• Prijs : 2,50 euro per kind en 3 euro per volwassene.
  • Groepsgrootte : maximaal 30 personen (leerlingen en begeleiders).
  • Geldigheid : Met het kaartje reis je met de trein en/of bus naar (geselecteerde) bestemmingen in heel Limburg.
  • Geldigheid : Het cultuurkaartje is alleen geldig in de daluren.
  • Bestellen : Het cultuurkaartje dient minimaal 14 dagen van tevoren bij Arriva worden aanvragen.

Op de website van initiatiefnemer Arriva vind je meer informatie plus de link om een Cultuurkaartje aan te vragen.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Kasteel Hoensbroek

Een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa.