Het Thermenmuseum ligt aan de Coriovallumstraat 9 in de Nederlandse provincie Limburg, in Heerlen. Dit is zo’n 25 kilometer van Maastricht en Aken en 12 kilometer van Valkenburg aan de Geul.

 

Met de auto

Gebruik voor je navigatiesysteem het adres Coriovallumstraat 9, 6411 CA in Heerlen. Het Thermenmuseum heeft helaas geen eigen parkeergelegenheid. Je kunt op 1 minuut loopafstand parkeren in de Q-Park Raadhuis parking aan de Uilestraat 4 in Heerlen.

Parkeren

Mindervaliden mogen voor de deur parkeren (mits er plaats is) in een van de twee parkeervakken op de stoep. Bij de balie kun je om een vergunning vragen.

Of profiteer van onze parkeerdeal en parkeer je auto op loopafstand in Q-Park Raadhuisparking. Met een reservering ben je verzekerd van een parkeerplaats. Lees hier hoe het werkt.

Met openbaar vervoer

Plan je busreis via ‘9292 reist met u mee’. Kom je met de trein? Vanaf treinstation Heerlen is het tien minuutjes lopen. Volg vanuit het station de Geerstraat en loop die helemaal uit. Helemaal op het einde (aan de rotonde) zie je links het Thermenmuseum voor je liggen.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Kasteel Hoensbroek

Een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa.

document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'https://www.thermenmuseum.nl/bedankt/'; }, false );