Koop hier je online ticket met korting

 

De korting zoals hieronder vermeld bij het volwassenenticket is alleen geldig bij online aankoop in onze ticketshop. Aan de kassa van ons museum gelden de reguliere tarieven.

Reguliere entree p.p.

Volwassenen: € 11,95 Koop online met 10% korting
Kinderen en jongeren t/m 17 jaar: gratis toegang

Romeinse ontdektocht voor families: Lucius & Amaka en het verloren fresco van Coriovallum

Per tocht : € 2,-

Speciale tarieven p.p.

CJP-pas: € 10,45
Bezoekers met een beperking: € 11,95
Begeleider bezoeker met een beperking: Gratis toegang
Entree met de Museumkaart: Gratis. Je kunt als Museumkaarthouder zonder online ticket (reservering) naar het museum komen. Op vertoon van de museumkaart krijg je toegang.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Kasteel Hoensbroek, de Vondst en het Thermenmuseum van toepassing. De tekst van deze Algemene Voorwaarden wordt op verzoek toegezonden.

Ook een Museumkaart?
Ben je een fervente bezoeker van musea? Dan is de Museumkaart echt een musthave. Voor een regulier abonnement betaal je slechts € 64,90 per jaar (tot en met 18 jaar slechts €32,45) en met dit abonnement kun je onbeperkt naar maar liefst 400 musea in Nederland. En het aantal deelnemende musea blijft groeien. Wellicht lijkt het bedrag aan de hoge kant, maar je haalt de kosten er zeker uit wanneer je regelmatig musea bezoekt. Je koopt de Museumkaart hier online.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Kasteel Hoensbroek

Een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa.