Gratis toegang in 2021 na je eerste bezoek!

We zijn erg trots op onze rijke geschiedenis. 2000 jaar historie, 2000 jaar goud. Na je eerste bezoek ontvang je een pasje waarmee je in 2021 gratis toegang krijgt tot het Thermenmuseum. Zo blijf je op de hoogte van het badhuis, haar geschiedenis en de verhalen van het onderzoek. Leuk hè!

Reguliere entree p.p.

Volwassenen: € 10,95
Kinderen en jongeren tot 18 jaar: gratis toegang

Romeinse ontdektocht voor families: Lucius & Amaka en het verloren fresco van Coriovallum

Per tocht : € 2,00

Speciale tarieven p.p.

CJP-pas: € 9,95
Bezoekers met een beperking: € 10,95 (1 begeleider € 9,95 )
Entree met de Museumkaart: Gratis. Je kunt als Museumkaarthouder zonder online ticket (reservering) naar het museum komen. Op vertoon van de museumkaart krijg je toegang.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Kasteel Hoensbroek, de Vondst en het Thermenmuseum van toepassing. De tekst van deze Algemene Voorwaarden wordt op verzoek toegezonden.

Ook een Museumkaart?
Ben je een fervente bezoeker van musea? Dan is de Museumkaart echt een musthave. Voor een regulier abonnement betaal je slechts € 64,90 per jaar (tot en met 18 jaar slechts €32,45) en met dit abonnement kun je onbeperkt naar maar liefst 400 musea in Nederland. En het aantal deelnemende musea blijft groeien. Wellicht lijkt het bedrag aan de hoge kant, maar je haalt de kosten er zeker uit wanneer je regelmatig musea bezoekt. Je koopt de Museumkaart hier online.

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Kasteel Hoensbroek

Een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa.