Street art hunter Sanne Gijsbers reist met haar camera de wereld over om street art te spotten. Haar thuisbasis is Heerlen waar ze de scene nauwlettend in de gaten houdt. Aan geinteresseerden geeft ze rondleidingen waarin ze onder meer vertelt over het verhaal achter de street art, dat bijna altijd een binding heeft met de plek waar ze aangebracht is. Zo vertelt de Heerlen Heron in één beeld het verhaal van Heerlen, moedigt Cyrcle de gemeenschap aan om door te blijven vechten voor een betere toekomst en nemen de murals op de gevels van Quatro Cinema ons mee naar het Romeins verleden. Ontdek tijdens deze rondleiding alle verhalen van Heerlen inclusief het verhaal achter het nieuwe werk naast Het Romeins Museum.

Praktische info

• Donderdag 5 september 2024
  • Van 19.00 tot 20.30 uur, Thermenmuseum
  • Deze activiteit is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt, dus aanmelden is nodig. Dat kan via reserveringen@thermenmuseum.nl

Deze activiteit is onderdeel van Museum Murals x Het Romeins Museum

Bekijk hier het volledige programma

Historisch goud

Historisch Goud is het erfgoedbedrijf van de Gemeente Heerlen

Kasteel Hoensbroek

Een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa.

document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'https://www.thermenmuseum.nl/bedankt/'; }, false );